Reprezentare în faţa instanţei, în cadrul convocărilor înaintate de expertul numit, inspecţii la faţa locului.

În calitate de expert parte pot reprezenta partea care m-a ales pentru susţinerea opiniilor profesionale în faţa instanţei şi a altor organe cu atribuţii jurisdicţionale. Pe parcursul realizării raportului de expertiză a expertului numit de către instanţă, pot reprezenta partea atât în cadrul convocărilor pentru consulaţii, pentru procedurile aferente inspecţiei la faţa locului precum şi în cadrul oricăror proceduri necesare.

Reprezentarea în faţa instanţei s-a asigurat ori de câte ori s-a solicitat şi au fost necesare clarificări, împrejurări speciale care prin natura prezenţei a impus sublinierea, evidenţierea sau insistarea asupra unor aspecte esenţiale pentru realizarea sau omologarea expertizei tehnice judiciare evaluatorii.

În exercitarea activității de expert tehnic judiciar consilier parte, indiferent de problematica care necesită soluţii, faţă de orice organe cu atribuţii juridicţionale, mă poziţionez în cadrul procedurilor rapid, concret şi argumentat, astfel încât oportunitatea şi momentul să fie fructificat la maximum.